Wie yoga-app?

WHO MyOga is een app die het grote publiek regelmatig kan gebruiken en biedt yoga-leer - en oefensessies van verschillende duur. Daily Yoga heeft ook tal van programma's van meerdere weken, zoals Beginner to Master, Getoned en Health Enhanced, die zich richten op verschillende doelen.

Wie yoga-app?

WHO MyOga is een app die het grote publiek regelmatig kan gebruiken en biedt yoga-leer - en oefensessies van verschillende duur. Daily Yoga heeft ook tal van programma's van meerdere weken, zoals Beginner to Master, Getoned en Health Enhanced, die zich richten op verschillende doelen. Er worden steeds nieuwe programma's en video's toegevoegd. De gratis versie heeft een aantal vervelende pop-upadvertenties en toegang tot minder video's, maar het is de moeite waard om de app een proefrit te maken.

Premier Narendra Modi heeft vandaag de MyOga fitness-app gelanceerd ter gelegenheid van de Internationale Yogadag. Gezamenlijk ontwikkeld door het ministerie van Ayush en de Wereldgezondheidsorganisatie, is de Myoga-app bedoeld om gratis begeleide yogatraining met een smartphone voor iedereen te bieden zonder dat je hoeft in te loggen. WHO lanceerde in samenwerking met de regering van India WHO MyOga - een yoga-app om mensen te helpen actief en gezond te blijven. De app is veilig en beveiligd en verzamelt geen gegevens van gebruikers.

Het is gratis te downloaden op Android-apparaten en Apple-apparaten. We waadden door de app store om de 10 apps te kiezen die je download het meest verdienen. Om eerlijk te zijn, niet elke optie was aan snuiftabak. Omdat we er vast van overtuigd zijn dat yoga voor iedereen is, zochten we naar apps die betaalbaar en inclusief waren, en hebben we ons best gedaan om toegankelijk te zijn voor een breed scala aan lichamen en vaardigheden.

We wilden ook apps toevoegen die respectvol de oude wortels van yoga eren en de nadruk leggen op gekwalificeerde, deskundige instructeurs. Nu, zonder verder oponthoud, hier zijn de 10 beste yoga-apps om uit te checken. Deze opties zijn een solide gok, ongeacht je fitnessniveau, ervaring met yoga, of reden om thuis te oefenen. Als je al een tijdje nieuwsgierig bent naar yoga, maar voor het eerst een yogamat moet uitrollen, is hier een betaalbare optie om aan de slag te gaan.

Down Dog is een app die je kunt gebruiken naarmate je vordert in je yogabeoefening, omdat het veel lessen en routines heeft voor alle niveaus. MyOga kan nu worden gedownload van de Google Play Store voor Android en de Apple App Store voor iPhone en iPad. Sara Clark is een EYT 500-uur gecertificeerde Vinyasa yoga- en mindfulness-docent, lululemon Global Yoga Ambassador, model en schrijver. De WHO erkent dankbaar iedereen die heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de WHO MyOga-app en de inhoud ervan.

Inbegrepen in het maandelijkse pro-abonnement zijn meer dan 500 asana's, 200 begeleide lessen yoga, Pilates en meditatie en 50 trainingsschema's, met opties voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Yogabroeken zijn meestal een goede keuze, maar korte broeken zijn ook een populaire optie voor mannen en vrouwen of mensen die van hete yoga houden. De inhoud varieert van krachttrainingen tot yogastromen tot meditatiesequenties en zelfs kalmerende afspeellijsten om je te helpen slapen. En als je meer wilt weten over de geschiedenis van yoga en hoe je het respectvol kunt beoefenen, bekijk dan dit belangrijke artikel over de wortels van yoga en waarom de fysieke beoefening, asana genaamd, eigenlijk slechts één onderdeel is van deze oude traditie.

Simply Yoga is een geweldige yoga-app zonder franjes voor volwassenen of kinderen die enkele basisyogahoudingen willen leren of een regelmatige yogabeoefening willen starten. Bovendien biedt de app meer dan 1.300 on-demand lessen, dus je kansen om vast te komen te zitten in een yoga-sleur zijn vrijwel nihil. De Alo Moves-app is gemaakt door het ultra-populaire kledingmerk Alo Yoga en biedt meer dan 2.500 videolessen van grote instructeurs, waaronder Dylan Werner, Briohny Smyth en Ashley Galvin.