Waarom yoga een zonde is?

Yoga is opgedragen aan een andere heer; 2.Yoga leidt mensen weg van Christus. Spreken deze 12 Waarheden over Yoga tot jou zoals ze dat voor zo velen hebben gedaan? Het simpele antwoord is nee, yoga is geen religie.

Waarom yoga een zonde is?

Yoga is opgedragen aan een andere heer; 2.Yoga leidt mensen weg van Christus. Spreken deze 12 Waarheden over Yoga tot jou zoals ze dat voor zo velen hebben gedaan? Het simpele antwoord is nee, yoga is geen religie. Er zijn echter enkele aspecten van yoga die als religieus kunnen worden beschouwd. Yoga wordt vaak gezien als een manier om contact te maken met het goddelijke, en veel mensen die yoga beoefenen, geloven in reïncarnatie of andere spirituele concepten.

Yoga produceert een verkeerd idee dat zegt dat je niet langer de schepping bent. Yoga neemt afstand van de glorie van God en zegt dat alles God is. Om verbinding te maken met God heb je Jezus nodig. Met yoga probeer je één te zijn met God in plaats van de schepping te zijn.

Ja, yoga beoefenen kan een zonde zijn. Ja, het beoefenen van yoga zou een pad kunnen zijn waar je in heidense aanbidding en weg van God zou kunnen vallen. Het doen van een yogahouding is echter geen automatische weg naar de hel. HAF legt uit dat deze praktijk, die het meest voorkomt in de Verenigde Staten, niet echt yoga is; het is asana.

Ze gaf ook yogalessen en instrueerde haar studenten in astrale projectie, of buiten het lichaam stappen, waarvan Laurette zegt dat het een ernstig spiritueel gevaar vormt. Enkele van de richtlijnen die ik heb bedacht, zijn onder meer het nooit bijwonen van yogalessen op een plek waar afbeeldingen van idolen worden getoond. Ik kwam er zelfs achter dat een paar van de oefeningen die mijn christelijke chiropractor me had geleerd toen ik een paar jaar eerder worstelde met ischias, yogahoudingen waren. Deze vraag over christenen die zich bezighouden met yoga is complex omdat mensen yoga op verschillende manieren en verschillende culturele contexten beoefenen.

In een cultuur waar yoga zowel spiritueel als fysiek wordt omarmd, zijn christenen van nature voorzichtiger met het beoefenen van yoga in hun culturele context. Het vinden van een yogales op een christelijke universiteitscampus, werkplek, of kerk komt steeds vaker voor. Eerlijk gezegd doet yoga me het meest denken aan de aanzienlijke stretching die ik vóór %26 deed na het hardlopen als afstandsloper op de middelbare school, iets dat ik rustgevend had gevonden. Met andere woorden, yoga-oefeningen zijn een overloop van dat soort verbale herhaling en filosofie van hoe men fysiek en emotioneel en intellectueel naar dit superbewustzijn beweegt.

Genaamd christelijke yoga of yoga voor christenen, deze programma's bieden zogenaamd de fysieke voordelen van yoga samen met christelijke spiritualiteit. Eerlijk gezegd, dit houdt me uit veel lessen en weg van veel instructeurs die de religieuze filosofieën en taal onder echte yoga omarmen. Ik heb ervoor gekozen om me er geen zorgen over te maken en in plaats daarvan God te zoeken, te vinden en te aanbidden in het dagelijkse, innerlijke leven, of het nu in de supermarkt is, genieten van de zon in mijn tuin, me uitrekken in de yogastudio of een baby luieren. Ik zal geen leraren volgen die me proberen te leiden naar meditatie en hun eigen spirituele oefeningen tijdens het doen van yoga.