HET PURE YOGA TEAM

eline.jpg

Eline Vanoutrive

Eline Vanoutrive is enorm begaan met het welzijn van de mens en verdiept zich graag in alternatieve manieren om het lichaam te helen. Na 10 jaar werken in de wellness sector volgde  Eline verschillende yoga/holistische opleidingen in binnen- en buitenland. Ze werd yoga docent en eigenaar van yogastudio Pure Yoga in het hartje van Brugge. 

Het is haar missie om mensen te leren loslaten en jezelf graag te zien met al zijn imperfecties. Bewust worden van je lichaam en je ademhaling, het naar binnen keren en rust vinden in jezelf. Dit geeft ze graag mee in haar yoga lessen.
Wil jij je leven ook op een positieve manier veranderen, kom dan zeker eens langs in Pure Yoga!

Foto3.jpg

Marleen Lemmens

Als tiener had ik al interesse voor het lichamelijke welzijn. Het was een zoektocht naar wat bij me hoorde. Via atletiek, eutonie, tai chi kwam ik bij yoga terecht. Yoga heeft mijn leven het sterkst veranderd. Ik vond meer rust, mijn zelfvertrouwen werd sterker.
Mijn yogapad is gestart met opleidingen kinderyoga- en deugdenyoga docent , doch mijn honger naar meer weten van yoga was met beide opleidingen niet gestild en zo besloot ik in 2014 een yogadocentenopleiding te volgen bij Purusha deze opleiding volgt de traditie van Krishnamacharya.
Voor mij is yoga een levenswijze op en naast de mat. De yogafilosofie, de Yoga Sutra’s van Patanjali inspireren mij om een harmonieus leven uit te bouwen. Deze eeuwenoude teksten bevatten een universele waarheid.
De woorden van Krishnamacharya: “het is niet de persoon die zich aanpast aan de yoga, maar de yoga dient zich aan te passen aan de persoon”, zijn belangrijke woorden voor mij. Ze getuigen van respect, acceptatie dat ieder persoon anders is en dat dit helemaal oké is. Yoga brengt me meer en meer in mijn kracht.
Ik vind het boeiend de kracht van yoga door te geven.

AnnSofiePaternoster.jpg

Ann-Sofie Paternoster

8 Jaar geleden ben ik naar Berlijn getrokken waar ik in contact ben gekomen met Yoga. Sindsdien heeft het me niet meer losgelaten.

Wat begon bij een manier om m’n lichaam te bewegen en gezonder te worden werd iets wat ik nooit had verwacht en alles wat ik nodig had. 

Ik heb me ondergedompeld in Bikram Yoga, Vinyasa Yoga, Dharma Yoga en andere stijlen onder verschillende leraars.

Yoga Works. 

Yoga gaat voor mij om vertrouwen, niet om prestaties en verwachtingen, lenigheid of kracht.

Het gaat erom exact daar te zijn waar je bent. 

Het begint altijd bij jou-zelf.

In december deed ik een leraarsopleiding in India in Hatha Yoga, de traditionele vorm van yoga.

Met passie wil ik wat ik geleerd heb verder geven aan jullie.

71337310_753115758444051_392072033850097

Julie Monseweyer

Als Master Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen ben ik altijd al gepassioneerd geweest door het menselijk lichaam en gezondheid. Sinds ik yoga en ayurveda heb ontdekt, vallen de puzzelstukjes steeds meer in elkaar. Het lichamelijke koppelen aan het geestelijke en spirituele is een boeiende zoektocht die ik graag met mensen deel.

In 2014 volgde ik een traditionele hatha-yoga opleiding bij de Sivananda school, gevolgd door een advanced teacher training in Indië voor zowel hatha als yin yoga.

Als aanvulling op mijn lessen, ben ik mij eveneens gaan verdiepen in de Ayurvedische Yoga Massage, de Ayurveda en de Shiatsu.

​Ik hou ervan deze passies te combineren, waardoor ik in mijn lessen graag de focus leg op het therapeutische aspect van yoga. Zowel lichamelijk als mentaal.

Voor mij is ruimte en rust creëren om terug in zichzelf te zinken het mooiste wat je kan geven aan een ander persoon.
 

https://www.mialma.be/

118517530_298966238068282_12547787159037

Mieke Dumon

Mieke Dumon volgde haar eerste yogales als tiener en voelde toen al een sterke connectie met de yogische filosofie en levenswijze. Ze doet aan kundalini yoga sinds 2016, toen ze plots overweldigd werd door de fascinerende effecten ervan tijdens Yogaland. Sindsdien volgde ze vaak les en retreats met de Kundalini Yoga School van Amsterdam. Uiteindelijk werd ze Kundalini Yoga Level 1 Instructor om ook anderen de fantastische, helende en verruimende ervaring van kundalini yoga aan te beleven.