Behandelingen

Omwille van het coronavirus kunnen er voorlopig geen behandelingen geboekt worden.

AYURVEDISCHE YOGA MASSAGE met Julie


Deze massagevorm is een deep-tissue massage gecombineerd met yoga stretches en is gebaseerd op de oude Indische gezondheidsleer Ayurveda.
Het is een volledige lichaamsbehandeling die met kruidenolie wordt uitgevoerd op een matras op de grond. Het gebeurt in slip en je wordt continu bedekt door doeken.​

Deze therapie opent onder andere het lichaam, ontgift, herstructureert de lichaamsbouw, verbetert de flexibiliteit en reduceert spierspanning en stress.​

Achteraf heb je het gevoel een massage plus een yogales achter de rug te hebben.

Bij last minute boekingen de dag zelf, sms naar Julie 0493/040504 ter bevestiging.

Duur: 75 min
Prijs: 85 euro

elke maandag en dinsdag van 17u45-19u

Boek deze behandeling via het lessenrooster.

AYURVEDISCHE HOOFDMASSAGE MET SHIRODHARA OLIE EN CHAKRAVOETMASSAGE met Anita

Een shirodhara behandeling van het hoofd is een Indiase hoofdmassage van de verschillende marmapunten, energetische zones en het derde oog onder voortdurende stroom van warme olie. Hier wordt, in Pure-Yoga, het haar en hoofd zacht, maar diep gemasseerd met warme Brahmi-olie en dat brengt een ongelooflijke rust teweeg in je hoofd en lichaam.
De Brahmi-olie werkt in op de hypofyse, een belangrijke hormonale klier in de hersenen, die de andere hormonale klieren stimuleert, het immuunsysteem en het lichaamswelzijn verbetert. Breng een handdoekje mee om de overtollige olie weg te nemen. (een muts kan handig zijn voor nadien)
Voor wie geen vettig haar wenst, is de behandeling ook droog mogelijk zonder olie, maar dit geeft niet dezelfde diepe werking.


Een chakravoetmassage behandelt de verschillende chakragebieden of energiezones. De voeten zijn immers ons contact met de aarde. Je lichaam aarden is in ons druk Westers leven altijd moeilijk. Om die aarding, die rust, te verkrijgen, wordt een warme ayurvedische olie gebruikt die de energie en de blokkades in de verschillende chakra’s verminderd en tot evenwicht brengt.
Deze voetmassage brengt velen tot de grens van indommelen en wordt daardoor als zeer rustgevend en verkwikkend ervaren.

 

Bij last minute boekingen dezelfde dag graag sms'en naar 0478/202846 voor bevestiging.

Duur: 60 min
Prijs: 70€ (beide massages gebeuren altijd samen)

elke dinsdag van 10u30-11u30 en elke donderdag van 17u-18u

Boek deze behandeling via het lessenrooster.

AYURVEDISCH VOEDINGSADVIES met Anita
 

Tijdens een individueel voedingsadvies wordt op basis van je geboorteconstitutie en je oppervlakteconstitutie rekening houdend met de eventuele problemen die je ervaart, een volledig voedingsplan opgesteld. Dit alles aangepast aan de 3 bio-energieën, vata, pitta en kapha, die in min of meerdere mate in elk lichaam aanwezig zijn. Voorbeelden van ontbijt, lunch en avondmaal worden meegegeven.

Ayurvedisch eten is geen dieet maar een levenswijze waarin gekozen wordt voor vele groenten, granen en kruiden, met aandacht voor de vetten en eiwitten en er wordt steeds gestreefd naar ‘een voldaan gevoel’  waardoor de constante drang naar tussendoortjes vermindert.

Het gesprek duurt 1u-1u30uur en nadien krijg je een verslag met een uitgebreid, individueel voedingsadvies per mail.     

Voor een afspraak met Anita kan je mailen naar info@pure-yoga.be 

85€ (advies en verslag)

Ben jij een coach, therapeut, een alternatieve heler, personal trainer,...

m.a.w. werk je met mensen en zoek je nog een ruimte waar je je diensten kan aanbieden?

Neem dan contact op met Eline via mail info@pure-yoga.be.

© 2020  by Eline Vanoutrive - Pure Yoga - Kruisvest 5B - 8000 Brugge - 0477/927757

  • Facebook App Icon
  • Instagram